pabrik Cina LED LIGHTED tabel eunteung jeung suppliers | Kaile

LED LIGHTED tabel eunteung

Pondok Description:

LEDs adjustable tiasa terang nu poek paling sarta wewengkon nu kirang cahayana; ngidinan Anjeun pikeun ningali jelas beungeut anjeun sarta ngadamel makeup flawless


  • faq: da
  • Ukuran Unit: 188 * 300 * 142mm
  • Bahan: ABS + Kaca
  • Batré: 4pcs AAA batré (teu kaasup) jeung kabel USB
  • Warna: White pink jeung mintcream
  • jéntré produk

    Tags produk

    RM225-SL (1) RM225-SL (2) RM225-SL (3) RM225-SL (4) RM225-SL (5) RM225-SL


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami