pabrik China LED mawi lampu meja MIRROR lan supplier | Kaile

LED mawi lampu meja MIRROR

Short Description:

LED luwes bisa cahya peteng paling lan wilayah sing kurang cahya; ngijini sampeyan kanggo ndeleng cetha pasuryan lan nggawe dandanan sampurna


  • faq: da
  • Satuan Ukuran: 188 * 300 * 142mm
  • Material: ABS + Kaca
  • Baterei: 4pcs AAA baterei (ora klebu) lan kabel USB
  • Warna: Putih pink lan mintcream
  • Detail produk

    Tags Product

    RM225-SL (1) RM225-SL (2) RM225-SL (3) RM225-SL (4) RM225-SL (5) RM225-SL


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita